Botosana.

Comuna Botosana - Suceava isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Botosana - Suceava isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Botosana - Suceava isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Botosana - Suceava. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Botosana - Suceava, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Botosana - Suceava, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Botosana, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Botosana - Suceava, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BotosanaPagina in care spui si gasesti totul despre Botosana

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Botosana - Suceava!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Botosana - Suceava!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Botosana - SuceavaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Botosana - Suceava

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Botosana - Suceava isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Botosana - Suceava isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Botosana - Suceava. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
BotosanaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Botosana

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

com. Botosana

Comuna Botosana este situata in inima Bucovinei si implict a judetului Suceava. Este o comuna cu oameni harnici, gospodari si foarte primitori.
Comuna este atestat documentar inca din 14 octombrie 1498, cand Stefan cel Mare dăruia Mănăstirii Putna "satul Botusani", pe care-l dobandise in urma unui schimb de mosii cu Stanciul, fiul lui Fedco, nepotul lui Mihul Starostescul, strănepotul lui Giurgiu de la Frătăuti.
Cu toate acestea, comuna a fost locuita inca din neolitic, in zona fiind descoperite unul dintre cele mai vechi situri arheologice din Romania